DOOR TO DOOR

Firma Atlantic Euro Trans va ofera intreaga gama de servicii din sistemul "door to door" ceea ce inseamna preluarea marfii de la furnizor si predarea ei la beneficiar impreuna cu toate serviciile incluse (formalitati vamale, manipulare, distributie, depozitare), fara a implica deplasarea reprezentantilor firmei dvs. la vama, circuitul actelor fiind efectuat prin fax.
Suntem un colectiv tanar cu experienta a cinci ani de lucru in acest domeniu, dorim sa va oferim aceste servicii avind la baza cunostintele necesare in planificarea si expedierea marfurilor. Eficienta si calitatea serviciului "door to door", bazat pe relatii de colaborare profesionale, va vor conferi un atu in fata concurentei.
Serviciul "door to door" ofera avantaje beneficiarului cum ar fi economia de timp, de resurse umane si de resurse financiare.

CURS VALUTAR

Livrare rapida

Asiguram transportul cantitatilor mici de marfa pe intreg teritoriul Romaniei in orice localitate in regim “door to door”, cu plecare din locul indicat de dvs si livrarea lor in maxim 24 de ore.