DESPRE NOI

Atlantic Euro Trans SRL este infiintata ca o societate specializata in operatiuni de transport national si international de marfuri, depozitare precum si servicii de logistica. Obiectivul pe care l-am vizat inca de la inceput este ca relatia cu clientii sa fie una bazata pe profesionalism si calitate, iar serviciile sa fie adaptate la nevoile specifice fiecarui client.
Dispunem de un parc auto ce include o gama variata de mijloace de transport: autovehicule cu prelata (cu volum si dimensiuni multiple), dube simple, dube izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase. Conducatorii acestor mijloace de transport corespund din punct de vedere etic si professional.

OBIECTIV

Firma noastra are ca obiectiv ocuparea unei pozitii de lider in domeniul transporturilor international de marfuri si in domeniul serviciilor logistice printr-o oferta diversificata si de inalta calitate. Suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi si asiguram pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile speciale necesare pentru a mentine un anumit nivel de competitivitate fiecarei tranzactii comerciale sau pentru a acoperi anumite nevoi economice in timp util.

CURS VALUTAR

Livrare rapida

Asiguram transportul cantitatilor mici de marfa pe intreg teritoriul Romaniei in orice localitate in regim “door to door”, cu plecare din locul indicat de dvs si livrarea lor in maxim 24 de ore.